Jaa somessa:

Vastalääke Terveyskahvilassa torstaina 28.2.2019

26.02.2019

Tämä artikkeli tuotettiin Kansanvalistusseuran Medialukutaitoa terveydestä -projektissa. Projektiin saatiin rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriön valtionavustuksesta medialukutaidon edistämiseen.

Teksti: Toimitus

Parantaako homeopatia syövän ja sinkki flunssan? Voiko median terveysuutisointiin luottaa? Entä tuntuuko siltä, että lääkärillä ei ole vastaanotoilla aikaa kuunnella?

Ketä sinun kannattaisi kuunnella, kun tarvitset luotettavaa tietoa terveydestä? Tule pohtimaan asiaa Terveyskahvilaan yhdessä Vastalääke-yhdistyksen jäsenten ja muiden kaupunkilaisten kanssa!

Samalla autat tulevia lääkäreitä oppimaan potilaiden kohtaamista ja kuuntelemista. Terveyskahvilassa keskustellaan terveydestä avoimessa ja luottavaisessa hengessä. Kenelläkään ei ole kiire eikä tyhmiä kysymyksiä ole.

Paikka:

Me-talo, Hövelin palvelukeskus
Hyrköistentie 26, Turku

Terveyskahvilat järjestää sitoutumaton sivistysjärjestö Kansanvalistusseura (KVS) yhdessä Lääkärin sosiaalinen vastuu -järjestön (LSV) ja lääketieteen opiskelijoiden perustaman Vastalääke-yhdistyksen kanssa.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tule paikalle ajoissa, sillä mukaan mahtuvat 40 ensimmäiseksi saapunutta!

Tilaisuus on osa hanketta, jossa lääketieteen opiskelijoita koulutetaan viestimään terveystiedosta kansantajuisemmin. Lue lisää KVS:n sivuilta. Katso myös insertti edellisestä tapahtumasta Yle Areenasta (kohdasta 6:13).


Lue myös