Jaa somessa:

Tiedote Vastalääke ry:n kaudelle 2020

12.01.2020

Teksti: Oskari Välimäki & Tatu Han

Vastalääkkeen uusi hallitus tiedottaa jäsenilleen tulevasta kaudesta 2020.

Hei Vastalääkkeen jäsen!

Vuosi ja vuosikymmen on vaihtunut kuten myös Vastalääke ry:n kausi sekä hallitus. Seuraavassa hallituksen uusi kokoonpano, tiivistys ensimmäisen toimintakauden tapahtumista ja suunnitelmamme seuraavalle vuodelle.

Uusi hallituksemme, alla olevassa kuvassa ylhäältä vasemmalta alkaen:

 • Päätoimittaja                                                      Elias Mokkala
 • Tapahtuma- ja kouluvierailuvastaava                Saara Suvanto
 • Puheenjohtaja                                                    Oskari Välimäki
 • Toimitussihteeri                                                 Miikka Kiviranta
 • Koulutusvastaava                                               Sauli Seittenranta
 • Viestintävastaava                                               Mia Muhonen
 • Talous- ja jäsenrekisterivastaava                       Rebecca Suomi
 • Varapuheenjohtaja ja sihteeri                            Kristiina Makkonen
 • Jäsen                                                                  Tatu Han
Vastalääkkeen hallitus kaudella 2020

 

Lyhyt katsaus edelliseen kauteen – Tatu Han, puheenjohtaja 2019

Vuosi 2019 oli Vastalääke ry:lle kiireinen vuosi. Heti yhdistyksen perustamisen jälkeen vuoden 2018 lopussa media kiinnostui meistä valtavasti. Yhdistys sai valtakunnallisesti paljon näkyvyyttä uutismediassa, televisiossa ja lehdissä. Läpi vuoden aktiivit kävivät luennoimassa eri koulutustilaisuuksissa ja tapahtumissa. Lisäksi Turun yliopisto antoi hienon tunnustuksen toiminnallemme Vuoden kieliteko 2019 -palkinnolla.

Keväällä jäsenemme kirjoittivat terveysaiheisia artikkeleita nettisivuillemme Kansanvalistusseuran järjestämässä koulutushankkeessa. Hanke rahoitettiin Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella ja yhteistyössä toimi Lääkärin sosiaalinen vastuu ry ja professori Juhani Knuuti.

Syksy menikin lähinnä yhdistyksen tunnettavuuden lisäämisessä lukuisissa edustustilaisuuksissa. Se oli hyvä hengähdystauko miettiä, mitä toiminnalta oikein haluamme ja miten tavoitteet saavutetaan.

 

Tulevan kauden toimintasuunnitelma – Oskari Välimäki, puheenjohtaja 2020

Seuraavan vuoden aikana tavoitteena on laajentaa yhdistyksen toimintaa maantieteellisesti. Kävimme Helsingissä viime vuoden lopussa esittelemässä toimintaamme lääketieteen ja farmasian opiskelijoille. Innokkaita aktiiveja löytyi paljon.

 • Koulutus Helsingissä lääketieteen ja farmasian opiskelijoille helmikuussa, puhujina mm. Lääkäri Anni, Tiedetoimittajien liiton pääsihteeri Ulla Järvi ja professori Juhani Knuuti
 • Koulutus Turussa lääketieteen opiskelijoille
 • Yhdistyksen toiminnan aloittaminen Helsingissä ja Kuopiossa
 • Lukiovierailuja
 • Vastalääke-podcast

 

Tule mukaan toimintaamme!

Vastalääke pitää tasaisin väliajoin illanviettoja, joihin kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Kannattaa ottaa kaveri mukaan ja tulla tutustumaan paikan päälle Vastalääkkeen porukkaan. Tarjolla on aina iltapalaa ja herkkuja.

 

Lämpimin terveisin,

Vastalääkkeen hallitus 2020Oskari Välimäki

Kirjoittaja on turkulaistunut lahtelainen ja lääketieteen opiskelija vuodesta 2016, jonka arki rakentuu lähinnä lääkäriksi ja aikuiseksi kasvamisen, urheilun sekä ystävien ympärille. Hän panostaa omassa elämässään mieluummin perusasioihin ja pitkäjänteisyyteen kuin viimeisimpiin terveystrendeihin. "Innostuin Vastalääkkeen perustamisesta, sillä haluan tarjota ihmisille luotettavan kanavan tutkitun tiedon lukemiseen. Lisäksi kyky ottaa kantaa ajankohtaisiin terveysväitteisiin on mielestäni hyödyllinen taito tulevassa ammatissani."

LISÄÄ SAMALTA KIRJOITTAJALTA

Tatu Han

Kirjoittaja on turkulainen lääketieteen kandidaatti, joka toimi Vastalääke ry:n ensimmäisenä puheenjohtajana ja on nykyisin hallituksen jäsen. Tatu pitää paljon kirjoista, mutta vapaa-aika kuluu myös kavereiden ja urheilun parissa.

LISÄÄ SAMALTA KIRJOITTAJALTALue myös