Liity jäseneksi!

Yhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita (bio- ja hammas-)lääketieteen opiskelijat sekä alalle valmistuneet. Liittyä voit ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan: puheenjohtaja@vastalaake.fi

Ilmoittaudu mukaan koulutuksiin:

Lääketieteen opiskelija!

Ärsyttävätkö uskomus- ja vaihtoehtohoidot ja niihin kritiikittömästi suhtautuvat? Toivotko, että tieteellinen tieto vihdoin voittaisi huuhaan? Haluaisitko oppia viestimään tieteestä tehokkaammin ja popularisoimaan lääketiedettä?

Ilmoittaudu mukaan syksyn ja kevään 2018-2019 viestintä- ja kirjoituskoulutukseen!

Koulutuksessa lääketieteen opiskelijat oppivat tiedettä popularisoivaa kirjoittamista. Osallistujat tuottavat koulutuksen aikana terveysväitteitä avaavia kansantajuisia blogitekstejä, joissa edesautetaan lukijoita erottamaan toisistaan tieto ja mielipiteet sekä arvioimaan kriittisesti tiedon luotettavuutta.

Koulutuksessa perehdytään myös dialogiin ja harjoitellaan terveysalan asiantuntijoiden ja kansalaisten välistä vuoropuhelua vuoden 2019 alussa järjestettävässä Terveyskahvilassa.

Kouluttajina toimivat Juhani Knuutin lisäksi (terveys)journalismin ja tiedeviestinnän ammattilaiset.

Tulevat koulutuspäivät ovat:
  • Tiistai 9.10 klo 17-20
  • Lauantai 3.11 klo 10-18
  • Sunnuntai 04.11 klo 10-15.
  • Osio 4: Tammikuussa 2019
  • Osio 5: Helmikuussa 2019
Ilmoittaudu mukaan 30.9. mennessä!

Koulutukset pidetään Turussa. Kevään koulutuspäivät ja tarkat paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutuksen toteutettavat yhteistyössä Kansanvalistusseura, Lääkärin sosiaalinen vastuu ja Vastalääke ry, ja ne on rahoittanut Opetus- ja kulttuuriministeriö. Lue lisää tapahtumista Kansanvalistusseuran sivuilta.