Vastalääke ry. on Turun lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden perustama yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on ehkäistä virheellisten terveysväitteiden leviämistä, kehittää väestön medialukutaitoa terveysväitteiden osalta sekä tieteen popularisointi. Yhdistyksen kotipaikka on Turku ja toiminta-alue koko maa.

Vastalääke ry on poliittisesti ja uskonnollisesti riippumaton, eikä se saa tukea esimerkiksi lääketeollisuudelta. Toiminnan taustalla vaikuttaa hanke, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Kumppaneinamme ovat Kansanvalistusseura, Lääkärin sosiaalinen vastuu sekä prof. Juhani Knuuti. Yhdistyksen jäsenet, lääketieteen opiskelijat, ovat mukana vapaaehtoisina.

Yhdistyksen verkkosivustoa ylläpitää Kansanvalistusseura, joka on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sivistysjärjestö.

3 Replies to “Keitä me olemme?”

  1. Mistä saa tietoa mikä on huuhaata tai tutkittua tietoa ja milloin sen tiedon saa? . Täältä en löytänyt sitä 25.12.2018. Huuhaa ja väärät uskomukset tulisi selkeästi olla luettavissa jostain.

  2. Täysin maalikkona mutta esimerkiksi syövän sairastaneena täytyy sanoa, että oli jo aikakin tämän tyyppiselle toiminnalle. Menestystä toivoen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *